Arhiva

sâmbătă, 27 iunie 2009

Produsele Vita Crystal

VITA CRYSTAL INSTITUTE si-a propus ca scop principal, sa se ocupe de sanatatea oamenilor, adoptand dezvoltarea metodelor si produselor care previn, respectiv vindeca bolile simplu si radical. In aceasta directie, firma se concentreaza asupra descoperirii si tratarii problemelor fundamentale ale organismului uman, si pentru aceasta creeaza si dezvolta noi si noi produse.
MLM Online Articole MLM Membri VITA CRYSTAL Produse Afacere Inscriere

Telefoane de contact: 0214243892, 0721636343, 0788452992
e-mail de contact: click aici!


VITA CRYSTAL
Succesul dumneavoastra e afacerea noastra!


VITA CRYSTAL INSTITUTE si-a propus ca scop principal, sa se ocupe de sanatatea oamenilor, adoptand dezvoltarea metodelor si produselor care previn, respectiv vindeca bolile simplu si radical. In aceasta directie, firma se concentreaza asupra descoperirii si tratarii problemelor fundamentale ale organismului uman, si pentru aceasta creeaza si dezvolta noi si noi produse.

Firma VITA CRYSTAL INSTITUTE a fost fondata in 1992 de cercetatorul si inventatorul Szabo Laszlo, in Ungaria. Tatal fondatorului a suferit de o boala grava hematopoetica, incurabila. Vazand ca starea de sanatate a tatalui sau se deterioreaza pe zi ce trece, iar situatia medicala prezentata de medici era fara speranta de vindecare, cercetatorul Szabo Laszlo s-a hotarat impreuna cu sotia sa, sa inceapa cercetarile pentru a gasi un remediu natural care sa-l vindece pe tatal sau. Facand cercetari in domeniul produselor naturale, a descoperit remediile care au ajutat la vindecarea tatalui sau, care se bucura si in zilele noastre de o sanatate excelenta.
Succesul deplin combinat cu daruire si pasiune, a oferit si altor oameni sansa si dreptul de a trai.
In urma cercetarilor si dupa mult efort s-a nascut VITA CRYSTAL INSTITUTE, care este in continua dezvoltare si astazi. Centrul institutului se afla in renumita regiune viticola Eger, Ungaria. VITA CRYSTAL INSTITUTE coordoneaza cercetarea, dezvoltarea, productia (majoritatea ingredientelor de inalta calitate sunt colectate din zona orasului Eger conform normelor tehnice) si comertul.
Produsele sunt distribuite printr-un sistem unic MLM (Multi Level Marketing) care a fost dezvoltat cu o metoda de plata multipla.
Cu produsele realizate la Vita Crystal Institute nu se doreste sa se obtina efecte de suprafata, purificatoare si regeneratoare clasice, ci, cu ajutorul substantelor curative naturale, se urmareste patrunderea pana la radacina problemelor si unde acest lucru este posibil, sa se realizeze inlaturarea lor definitiva astfel incat si eventualii factori care au generat aceste probleme sa fie eliminati.

Multi pun (sau au pus) intrebarea, daca intr-adevar se pot obtine astfel de rezultate? Renumele mondial de care se bucura, sutele de mii de consumatori satisfacuti, bolnavii vindecati, studiile medicale cu rezultate extraordinare ale unor societati medicale din toata lumea, dovedesc faptul ca este posibil.

Vita Crystal foloseste cateva metode unice in lume, pentru realizarea produselor:

* Datorita inventatorului Szabo Laszlo, VITA CRYSTAL INSTITUTE dispune de cel mai eficient sistem de separare a moleculelor din lume, cu ajutorul caruia se pot extrage din plante, substante active care pana acum nu au mai fost extrase, sau doar in parte (de ex. flavonoide rosii). Acest lucru asigura un randament si o concentratie de substante active exceptionale.
* Unica este utilizarea cristalelor din plante, avand ca efect punerea in rezonanta a celulelor noastre, cu frecventa starii de sanatate (substantele active a produselor Flavin3, Crystal de Soare, Ulei Crystal, Crema Crystal).
* Produsul TRACE MINERALS 84 este unic deoarece contine 84 de minerale naturale (ex. alte preparate care contin 15-20 de minerale sunt considerate foarte bune).
* Si pentru prima data in lume, capsulele cu seminte germinate, cuprind la un loc vitamine, substante minerale si proteine (enzime) care cresc foarte mult eficienta.

Toate produsele, sunt realizate cu o deosebita exigenta si atentie, folosindu-se cele mai eficiente substante active, ceea ce le face sa fie cu adevarat exceptionale si sa aiba rezultate foarte bune in reabilitarea starii de sanatate.

Din martie 2005 Romania se bucura si ea, alaturi de alte tari cum ar fi Germania, Suedia, Slovacia, Cehia, Serbia, Muntenegru, Statele Unite ale Americii, Canada, Libanon, Siria, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Vietnam, de produsele realizate de VITA CRYSTAL INSTITUTE, contribuind astfel la reabilitarea si mentinerea sanatatii, asigurand totodata si posibilitatea de a comanda produsele prin depozitele deschise in fiecare tara.
V-am convins? Vreti mai multe detalii?Atunci contactati-ne la tel 0745189768


Produsele naturale realizate de Vita Crystal Institute sunt obtinute prin metode unice, blande, care nu distrug substantele active din plante.
Principiile active din plante actioneaza in profunzimea cauzelor ce au dus la aparitia bolilor si, unde este posibil, chiar tratarea completa a acestora.

Multi pun (sau au pus) intrebarea, daca intr-adevar se pot obtine astfel de rezultate?

Renumele mondial de care se bucura, sutele de mii de consumatori satisfacuti, bolnavii vindecati, studiile medicale cu rezultate extraordinare ale unor societati medicale din toata lumea, dovedesc faptul ca este posibil.

- Datorita inventatorului Szabó László, VITA CRYSTAL INSTITUTE dispune de cel mai eficient sistem de separare a moleculelor din lume, cu ajutorul caruia se pot extrage din plante, substante active care pana acum nu au mai fost extrase, sau doar in parte (de ex. flavonoide rosii). Astfel au fost create produsele Flavin7 si Flavin77 care sunt unice in lume datorita concentratiei foarte mari de flavonoide rosii, polifenoli si a puritatii compozitiei deoarece nu contine nici un conservant sau aditiv sintetic.
Acest lucru asigura un randament si o concentratie de substante active exceptionale.

- Unica este utilizarea cristalelor din plante, avand ca efect punerea in rezonanta a celulelor noastre, cu frecventa starii de sanatate (substantele active a produselor Crystal de Soare, Ulei Crystal, Crema Crystal).

- Produsul TRACE MINERALS 84 este unic deoarece contine 84 de minerale naturale extrase din apa de mare. S-a demonstrat stiintific, ca acestea au o asimilare foarte mare in corp.

- Produsele din germeni din plante sunt unice deoarece prin metode speciale s-a reusit punerea la un loc a vitaminelor enzimelor si mineralelor ceea ce a crescut foarte mult eficienta lor.

- Produsele cosmetice sunt unice deoarece la producerea lor s-au eliminat substantele toxice pentru corp si s-a folosit argintul coloidal si 84 de minerale.

- Concentratul de fructe Fruit Cafe este de asemenea unic deoarece prin substantele active din fructele pe care le contine genereaza o energizare puternica a fiintei fara efecte secundare. Este inlocuitorul ideal a cafelei clasice.

- Ester vitamina C este unic deoarece s-a realizat asimilarea vitaminei C si prin lipoabsorbtie.


Toate produsele, fie remediul Flavin7, fie Trace Minerals 84, fie remediul Stonebreaker, fie cosmeticele sau cafeaua de fructe Fruit Cafe, sunt realizate cu o deosebita exigenta si atentie, folosindu-se cele mai eficiente substante active, ceea ce le face sa fie cu adevarat exceptionale si sa aiba rezultate foarte bune in reabilitarea starii de sanatate.


Cele mai apreciate produse:

Olimpiq StemXcell - produs natural

Regenereaza intregul organism la nivel celular!

Producator: VITA CRYSTAL INSTITUTE

Continut: 30 capsule
Pret colaborator: 232 RON

Continut: 60 capsule
Pret colaborator: 400 RON


Recomandari: infarct miocardic,osteoporoza, cancer, hemoragie si infarct cerebral, arterite, scleroza multipla, hepatita, ciroza, insuficienta renala, diabet zaharat, boli ale aparatului digestiv, ale plamânilor, retinopatie degenerativa, miopie, artrite, reumatism, dureri articulare, boli neurologice si musculare degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroza amiotrofica laterala, paralizii, miopatii) etc.

Protectorul celulelor stem adulte (Xcell)

Compozitie: extracte de seminte, coji de tatarca, struguri negri, mure negre, coacaze negre, coji de cirese negre, de soc, de prune, de mere uscate, urzici, coada calului (de camp), flori de soc, extras din frunze de mesteacan, concentrat de frunze de struguri negri. gelatina.
Compusi din fructe si ierburi cu continut mare de polifenoli/flavonoide, resveratrol (antioxidanti vegetali).
Seminte si coji de fructe liofilizate, macinate.

Stimulatorul celulelor stem adulte (cellX)

Compozitie: Antrodia camphorata, Afa (Aphanizomenon flos, aqva sau alga afa), cartilaj de rechin, fucoidan, ganoderma lucidum, seminte de canepa, clorofila, porumb, licium.

Substantele active ale Oimpiq stem cell:
Polizaharide, triterpene, aminoacizi, fucoza, nanosilicin de clorofila organica, licopin, polifenoli, flavonoide, antioxidanti, feniletilamina, fotocianine.

Administrare: 1+1 capsule pe zi, in cazuri mai grave: 2+2 capsule pe zi.
Contine 2 componenti: mai intai se ia protectorul celulei stem (CELL), apoi dupa 30 - 60 de minute, potentatorul celulei stem (OLIMPIQ STEM).

A se inghiti cu multa apa!
Atentie! A nu se depasi doza zilnica recomandata!
Acest supliment alimentar nu inlocuieste alimentatia adecvata!
A nu se lasa la indemana copiilor!

Nu contine: zahar, coloranti artificiali, aroma artificiala, soia, derivate de lapte, drojdie, conservanti.
Se pastreaza in loc uscat, racoros!
Nu pastrati in frigider!



Flavin7 - Cea mai mare concentratie de flavonoide!

Suplimentul nutritiv FLAVIN7, de la aparitia sa acum 8 ani, a atras atentia stiintei medicale si a bolnavilor in multe tari (in Europa, America, Orientul Mijlociu), numerosi consumatori loiali marturisesc ca concentratul de flavonoide a adus realizari in ceea ce priveste sanatatea lor peste asteptari .
De atunci se zice: "cei care consuma flavin7 se bucura de sanatate si putere"


Producator: VITA CRYSTAL INSTITUTE
Continut: 200 ml.

FLAVIN7 SIROP
Pret colaborator: 87,50 RON



De ce FLAVIN7?
Deoarece contine cea mai mare concentratie de flavonoide rosii extrase din diferite parti a 7 fructe (struguri rosii, mure negre, cirese negre, coacaze negre, soc, porumba, prune). Important de subliniat: FLAVIN7 este un concentrat 100% natural, nu contine nici conservanti, coloranti, emulgatori, nici substante nocive de orice natura.

Ce trebuie sa stim despre flavonoide:

Flavonoidele sunt produsele secundare din metabolismul plantelor fotosintetice, care fac parte din categoria compozitiilor de tip polifenol. Acestea determina culoarea plantelor, dirijeaza reactiile enzimelor, filtreaza razele UV nocive, protejeaza impotriva parazitilor, de aceea sunt mentionate ca "substante imune ale plantelor".
Renumitul savant maghiar, Szent-Györgyi Albert a descoperit flavonoidele in 1926. Desi activitatea cea mai renumita a savantului a fost producerea formei cristalizate a vitaminei C, pentru care a primit si premiu Nobel, descoperirea flavonoidelor starneste tot mai multa recunoastere in cadrul oamenilor de stiinta, deoarece cu ajutorul acestora s-au tratat numeroase boli complet sau partial nerezolvate pana acum.
Flavonoidele, in multe tari , sunt amintite azi deja impreuna cu vitaminele, substantele minerale si microelementele. In Statele Unite ale Americii, de exemplu, consumul zilnic recomandat este de 150-200 mg. In medicina se cunosc actualmente peste 5000 de feluri de flavonoide, dintre care 3600 de feluri de flavonoide rosii. Trebuie sa stim, ca in afara de plantele rosii, flavonoidele sunt extrase si din citrice, dar efectul acestora este semnificativ mai redus decat a celor rosii (efectul celui mai puternic produs flavonoid din citrice este de 7 ori mai slab decat efectul FLAVIN7 ).
Recunoscand importanta flavonoidelor in zilele noastre, mii de tari produc astfel de produse, mai ales Statele Unite ale Americii si Japonia. VITA CRYSTAL este in stare, multumita inventiei unice (forma speciala a separari de molecule), sa extraga cele mai multe flavonoide rosii. Ungaria este lider mondial atat in descoperire, cat si in productia de calitate.

"Cine a folosit FLAVIN 7, a fost pe deplin multumit . E bine sa privesti fa chipul oamenilor care se simt mai bine si sunt mai sanatosi . Atunci nu mai este nimic de adaugat. "
Szabó László

Efectele, acceptate din punct de vedere medical, al flavonoidelor rosii, substantelor minerale, vitaminelor din FLAVIN7 asupra organismului:

- unul din cei mai puternici antioxidanti:
- incetineste agravarea bolii Parkinson
- scade posibilitatea aparitiei bolii Down
- incetineste procesele de imbatranire
- previne, respectiv scade aparitia arteriopatiei si cardiopatiei, in special, ateroscleroza
- scade fragilitatea intimei vaselor
- previne formarea, respectiv ajuta la indepartarea placilor arteromatoase
- scade nivelul de colesterol din sange
- impiedica depunerea colesterolului pe peretele arterial
- intareste respectiv reda elasticitatea peretelui arterial
- scade friabilitatea si permeabiliatea arteriolelor
- are efect coronarodilatator, imbunatatind circulatia la nivelul miocardului
- imbunatatesc procesele de metabolism, crescand contractibilitatea miocardului
- are efect benefic asupra hemostazei
- previne procesul trombotic
- previne agregarea trombocitelor
- scade hipertensiune arteriala
Toate aceste efecte scad la minim posibilitatea de a face infarct miocardic si accident vascular cerebral!
- scade sangerarea in timpul menstruatiei
- atenueaza simptomatologia bolii hemoroidale prin efectul asupra peretelui vascular
- are efect anticancerigen puternic ceea ce duce la scaderea la minim a posibilitatii de a face cancer:
- previne procesul cancerigen la diferite nivele (initiere, invazie) si aparitia metastazelor
- in experientele efectuate pe animale s-a aratat ca previne mutatiile genetice
- efecte benefice in diabet zaharat:
- scade riscul aparitiei diabetului zaharat
- stimuleaza eliberarea insulinei, scazand nivelul glicemiei
- previne aparitia complicatiilor tardive
- are efect hepatoprotector, regenerator:
- in cazul cirozei hepatice normalizeaza testele hepatice
- are efect imunostimulator, astfel accelerand procesele de vindecare
- are efect antialergic
- previne eliberarea histaminei
- are efect in astm bronsic
- are efect antiinflamator
- efect bactericid(antiviral)
- previne formarea edemelor la nivelul membrelor inferioare
- efecte benefice asupra tractului gastro-intestinal
- creste nivelul seric al vitaminei C si al carotinei B
- prin efectul flavonoidelor vitamina C ramane in organism 10-12 ore in loc de 1,5 ore ce asigura o utilizare de 6-7 ori mai buna
- previne oxidarea vitaminei C si a altor vitamine
- ajuta la regenerarea vitaminei E
- potenteaza efectul binefacator al vitaminelor
- previne distrugerea colagenului
- previne aparitia reumatismului
- ajuta in procesul de epitelizare (in arsuri, leziuni cutanate, interventii chirurgicale)
- previne formarea cariilor dentare
- scade nivelul seric al acidului uric, atenuand simptomatologia gutei
- efecte fotoprotectoare
- atenueaza sau chiar previne aparitia efectelor secundare ale chimioterapiei
- atenueaza simptomatologia asociata leucemiei
- are efect antidepresiv
- scade respectiv previne dementa senila
- creste rezistenta la suprasolicitari psihice
- previne aparitia bolii Alzheimer, respectiv atenueaza simptomatologia bolii deja prezente

Observatie:
In afara de efectele enumerate, flavonoidele prezinta si alte efecte benefice, ale caror cercetare si studiere sunt in curs de desfasurare.
"Cei care consuma.stiu!"

Ce trebuie sa mai stim despre FLAVIN 7 si efectul lui:
FLAVIN 7 este concentratul substantelor extrase din fructe alese cu grija pe soi si loc de rodire si face parte din gama de produse naturale. In regiunea Eger anumite fructe dispun in mod dovedit de un continut mai ridicat de substante active. (Nu intamplator a devenit renumit Egri Bikavér (Sange de Taur din Eger)). Fructele sunt cultivate in circumstante naturale, rodul menit colectarii nu este tratat in nici un fel, continutul de substante active este verificat si acele fructe care contin componente nedorite, sunt filtrate.
FLAVIN7 nu contine conservanti (sau alte substante sintetice), de aceea se depoziteaza in conditii deosebit de sterile (de ex. curatire cu ultrasunete a sticlelor).
Preparatele FLAVIN, cu exceptia capsulelor, dupa desfacere se depoziteaza in mod obligatoriu in frigider, altfel se pot altera. Inainte de consumare se agita bine. La compunerea produselor este luata in considerare cantitatea substantelor active, care poate oscila periodic in plantele culese (chiar si de la an la an) din cauza schimbarii unor factori. De aceea pentru fiecare lot se utilizeaza cantitati diferite de fructe pentru a se mentine concentratia exacta de flavonoide si polifenoli, indiferent de fluctuatia de calitate a rodului. In cazul FLAVIN7 fluid, cantitatea de fructe necesara prepararii unei sticle de 200ml de produs oscileaza intre 30-80 kg.

Trebuie sa mai stim despre produsele FLAVIN7

Componentele lor sunt astfel combinate, incat acestea sa intensifice efectele reciproce (proprietate sinergica).
Pot fi consumate pe langa orice alt preparat, astfel si pe langa medicatie (se recomanda cel putin jumatate de ora, dar preferabil 2 ore diferenta intre consumul produselor FLAVIN7 si a altor produse).
Nu este posibila supradozarea, in cazul consumarii unei cantitati mai mari poate aparea cel mult diareea, respectiv arsuri stomacale.
Este recomandat pe langa (si nu in locul) tratamente traditionale, ca sa accelereze procesele de vindecare.
Cum sa consumam produsul FLAVIN 7?

Se recomanda consumarea dimineata pe stomacul gol (pentru o absorbtie mai buna), dar se poate utiliza oricand, chiar si de mai multe ori pe zi. In unele cazuri nu se recomanda consumul lor seara, deoarece prin efectul regenerant poate genera un somn agitat. Sa tinem intotdeauna cel putin 2 minute lichidul sub limba, astfel absorbtia va fi mai puternica, dar si alte efecte se exercita, mai ales, daca suntem atenti la starile care apar astfel. In caz de aciditate, alte probleme ale stomacului si intestinelor se poate consuma si in timpul sau dupa mancare, daca problemele nu dispar, se recomanda consumarea capsulelor, care se absoarb in intestinul subtire.

Cat sa consumam?

Daca suntem atenti la semnalele organismului nostru, stim exact cand, ce si cat avem nevoie. Asa este si in cazul consumarii de produsenatusi FLAVIN7. Sub semnalul organismului nu intelegem ca schimbam zilnic doza, ci avand in vedere necesitatile organismului nostru, decidem cat sa consumam in acea luna din FLAVIN 7 . De exemplu, daca dupa un consum de 4 luni simtim, ca organismul nu mai are nevoie de o cantitate asa de mare, in luna urmatoare reducem doza, daca pana atunci am consumat FLAVIN7, trecem la utilizarea bauturii Crystal de Soare.
Este recomandata pauza dupa un anumit timp de consum (la inceput dupa 4-6 luni, in cazul utilizarii regulate lunar, bilunar), ca organismul sa-si poata efectua singur, fara ajutor sarcinile, dar in cazul unui organism slabit produsele pot fi utilizate permanent.

Observatie:
Deoarece suntem permanent expusi influentelor nocive, este recomandat si oamenilor sanatosi sa consume timp de 4-6 luni 10-20 ml din FLAVIN7 pentru fortificarea si purificarea organismului. Preventiv, dupa aceasta, se recomanda consumul zilnic de 5 ml (peste 40 de ani 10 ml) pana ce simtim, ca trebuie sa reducem doza sau sa tinem o pauza.

In cazul oamenilor bolnavi se recomanda consumul zilnic de 15-20 ml din FLAVIN7, in cazuri mai grave si mai mult (nu apar efecte secundare), urmarind semnalele organismului pana ce nu apare in mod dovedit imbunatatirea, vindecarea - dupa aceea, cu pauze, preventiv se recomanda consumul zilnic a 5 ml (peste 40 de ani 10 ml) din FLAVIN 7.


Observatie:
In general, pe langa consumul produselor FLAVIN 7 este recomandat consumul 84 TRACE MINERALS din cauza continutului ridicat in substante minerale. Aceste doua produse se completeaza, flavonoidele intensifica efectul substantelor minerale.
Experienta multor consumatori ale produselor este ca pe parcursul consumarii remediului lucruri pana acum nesemnificative au devenit importante si invers. In timp gandurile de o noua importanta au condus multi consumatori la un stil de viata mai stabil, mai fericit. Se presupune, ca multumita alimentatiei cu oxigen a creierului (desi este posibil ca in urma efectului exercitat asupra hipofizei) gandurile se limpezesc, ceea ce rezulta un mod de gandire lipsit de bariere exterioare, corespunzator necesitatilor reale. Prin starile sufletesti mai stabile marim semnificativ sansele noastre de insanatosire (dupa parerea medicilor, cu 40-50%), respectiv putem sa ne pastram sanatatea cu mai multa probabilitate.
De aceea este recomandat a avea incredere in gandurile, ideile noi si clare care apar pe parcursul consumului produselor FLAVIN7, deoarece astfel putem intensifica imbunatatirea conditiilor de viata.



Maxima - Virilitate si potenta MAXIMA!

Eficienta garantata in cresterea dorintei si a performantelor sexuale (cutie capsule, 100 buc)

Este complexul flavonoizilor din sorg si al concentratului fructului Tribulus Terestris(coltii babei).
Stimuleaza secretia celui mai activ hormon steroid androgen (testosteron).
Amplifica libidoul si potenta.
Imbunatateste capacitatea fizica si psihica.

Faciliteaza regenerarea mucoasei uterine, motiv pentru care se recomanda administrarea acestui preparat dupa nastere si in ultimele zile ale ciclului menstrual.

Pret colaborator: 40 RON



Tribulus Terestris
Este o planta raspandita pe toata suprafata terestra. In China este folosit de peste 400 ani pentru amplificarea libidoului si a potentei sexuale masculine. In unele regiuni ale Europei este folosit de multe secole pentru cresterea dorintei sexuale si pentru tratamentul in cazuri de impotenta. Are efect afrodisiac.

S-a demonstrat ca planta creste in mod semnificativ sinteza de hormoni sexuali(testosteron) cu 30%. Studiile arata ca dupa o luna de administrare se obtine o crestere importanta a numarului si mobilitatii spermatozoizilor.

Tonifica sistemul nervos prin indepartarea depozitelor produse in unele segmente ale cailor nervoase. Stimuleaza functiile cerebrale, are efect energizant, mareste dorinta sexuala si potenta.

Se administreaza pentru vindecare in cazuri de sterilitate feminina.

Este bogat in saponoizi vegetali, flavonoizi si antioxidanti.

Compozitie: complex format din rodul plantei medicinale Tribulus terrestris (coltii babei) ( din care se formeaza testosteron) si flavonoidele sorgului.

Mod de administrare: 3 x 2 sau 2 x 2 capsule/zi.

A se inghiti cu multa apa.

Atentie! A nu se depasi doza zilnica recomandata!



Trace Minerals 84M

Complemente alimentare continand minerale naturale si saruri. Cu continut scazut de sodiu. Pentru o viata sanatoasa, organismul isi acopera necesitatile de saruri si minerale din fructe proaspete, legume, paioase, ca si din apele bogate in minerale. In lumea moderna si grabita din ziua de azi hrana contine din ce in ce mai putine minerale naturale. Multe alimente au un continut scazut de minerale. Resursele naturale sunt pe sfarsite datorita folosirii inadecvate a solului. Fara minerale organismul uman nu se poate dezvolta, nici pastra sanatatea. Organismul nostru are nevoie de saruri si minerale sintetizate, ionizate, existente in stare naturala in apa marilor.


Pret colaborator: 120 RON



Dupa anumite cercetari, in anul 1014 un singur mar continea aproape jumatate din necesitatile zilnice de fier ale organismului uman, pe cand in anul 1992, pentru acelasi continut de fier trebuiau mancate inca 26 de mere.

In apa marilor, oceanelor si ale izvoarelor lor se regaseste impreuna toata gama mineralelor.
Marele Lac Sarat este izvorul cel mai mare de substante minerale de care organismul are nevoie pentru a evita imbolnavirile cauzate de hrana necorespunzatoare datorata lipsei substantelor necesare acestuia. Substantele minerale intalnite aici sunt prezente in stare ionizata.

Spectrul complet al Salt Lake contine toate substantele minerale ale Pamantului nostru, care sunt indispensabile pastrarii sanatatii organismului nostru, in stare concentrata. Echilibrul chimic al organismului este mentinut de concentratia mineralelor si de actiunea lor corespunzatoare. Pentru pastrarea sanatatii este important ca mineralele sa fie asimilate in stare curata si in mod corespunzator.

Fara saruri si minerale, organismul uman nu este capabil sa sintetizeze si asimileze hrana si vitaminele. Daca consideram ca vitaminele sunt importante, substantele minerale au o importanta cu mult mai mare. Pentru pastrarea echilibrului pH-ului, organismul uman consuma o cantitate foarte mare de minerale dar, in aceeasi masura si stocheaza o cantitate insemnata.
Daca organismul nostru contine o cantitate suficienta de ioni alcalini, el este capabil sa neutralizeze acizii toxici. Daca nu avem o cantitate suficienta de calciu sau alte substante minerale alcaline, pentru a supravietui, corpul nostru scoate acest necesar din osatura. Printre mineralele alcaline se numara: calciul, kaliul, natriul ( sodiul ), magneziul.
Prin consumul substantelor minerale alcaline sarace in sodiu, din Marele Lac Sarat, organismul nostru ajunge la substante minerale vitale, care nu sunt continute in hrana noastra.

Magneziul este foarte important, deoarece este necesar mentinerii sanatatii osaturii si danturii, are o importanta deosebita pentru reactia celor aproape 3oo de enzime. Magneziul este important in transformarea glucozei din sange in energie. Lipsa magneziului este unul din cei mai importanti factori pentru slabirea rezistentei organismului. Magneziul, impreuna cu calciul, au un rol important in producerea de adenozina-trifosfat, care este necesara pentru producerea energiei necesare celulelor vii.

Lipsa de magneziu este cea mai intalnita lipsa a unei substante minerale din organismul uman. In zilele noastre, cind graba si stresul duc la cresterea necesarului de magneziu , pe care nu-l putem asigura din hrana noastra saraca in aceste substante minerale, valoarea acestora este inestimabila. Utilizarea in completare a substantelor minerale duce la o stare mentala mai buna.
Trace Minerals 84M contine cel mai mare izvor de magneziu ionizat, aflat in echilibru natural, impreuna cu multe substante care au rol esential in asimilarea calciului de catre organism.
In pastrarea echilibrului psihic, nici un alt element nu are un rol atat de important ca litiul, deoarece acesta are, intr-o mica masura si rol antidepresiv. Continutul de litiu din Trace Minerals 84M, aflat in stare ionizata este corespunzatoare asigurarii unui efect binefacator, deoarece corespunde cantitatilor legal stabilite.

Substantele minerale provenite din Marele Lac Sarat nu numai ca se asimilileaza si sunt integrate in celule ca hrana vie (bio), dar ajung sa fie si folosite. Putem spune ca sunt total folosite, deoarece mineralele existente in natura sunt continute macar ca filoane. Se afa in echilibru, deoarece mineralele provin din propriul sol, unde predomina echilibrul natural. Toate sunt pline sau ionizate.
Trace Minerals 84M este adjuvantul perfect al alimentatiei noastre, al hranei, al vitaminelor.

De multe ori nu putem verifica cum se produc si cu ce se trateaza hrana pe care o mancam, dar cateva picaturi de Trace Minerals 84M refac in mod natural echilibrul din mancarea si bauturile noastre. Aceste substante minerale, prin ele insele, in mare masura au gusturi neplacute, dar dozate in cantitati mici, se intampla minuni cu gusturile, daca amestecam doar putin in mincare.

Putem utiliza la pregatirea mancarurilor, sau putem lua solutia cu noi oriunde mergem, astfel putand pune cateva picaturi in orice consumam ( in loc de a consuma deodata mult ), si prin aceasta devenind ideala consumarea substantelor minerale si ajungerea la efecte foarte placute ale gustului. Diluate in apa sau hrana, acestea devin cu 2o % mai dulci si cu 5o % mai sarate, apa distilata va deveni mai dulce, primind un gust placut de apa de izvor. 3 - 5 picaturi sunt de ajuns intr-un pahar cu apa sau suc de fructe, sau cateva picaturi pe mancare.

Scopul este de a ajunge la 60 de picaturi pe zi dar, deodata, se pot consuma doar putine picaturi. Daca luam mai mult decat are nevoie organismul, vom observa efectul maxim al unui depurativ

Un comentariu:

  1. Recomand toate produsele pe care le prezentati aici.
    Sunt foarte bune.
    E timpul sa fim BIO !!!

    RăspundețiȘtergere